Nyheter 2007 2011, 2010, 2009, 2008, 2006


V 31 2007

Lördag 4/8:

GRATTIS på 40-års dagen syster-yster!! Lycka till med Red top´s Jamåduleva!!!

asa och tindra

 

Grattis hela familjen Mattisson och lycka till med  Astors "lillebror"; Red top´s Jhonny Walker, Jazze.

jazze

V 28

På SKKs utställning i Alfta denna helg så blev Timmy 2a bästa hane Fiffi 2a bästa tik och Hanna 3a bästa tik. Red top´s blev bästa uppfödargrupp med HP av långhårstaxarna!

Valpar

 

Lilla Iriz tuffade på som vanligt och blev BIR valp!!

TACK för all hjälp mina vänner som hjälpte till i gruppen.

Valpsidan är uppdaterad!


V 27

Äntligen har Red top´s Face the future blivit SUVCH!! Grattis till Edita och mig!


V 25 2007

Lördag 16/7: I dag har vi varit på utställning i Avesta med lilla R.Iriz och R.Halleluja. Iriz fick HP och blev BIR-valp igen! Bamse-GRATTIS till fam. Brunn i Uppsala. Min Hanna fick CK och blev 3a bästa tik.

Kika in på valpsidan där det finns nya kort på Millans småttingar.


V 24 2007

Söndag 10/7: Heja Anki och lilla Red top´s inez! BIR och BIG-1! Ni är fantastiska, GRATTIS!! SVCH SUVCH Red top´s goldie Hawn och matte Marie Jacobsson har oxå varit på show med ett fint BIM som resultat på svenska taxklubbens utställning i Frödinge. Stort GRATTIS Marie och Goldie!!

Kika in på valpsidan för den är uppdaterad!


V 23 2007

Onsdag 6/6: Först och främst så vill jag gratulera SUVCH FINUCH Red top´s Enigma till sin andra 1a i ÖKL på viltspår! Heja "Nigge" och husse Folke! Grattis till hela familjen Johansson, nu fattas det bara ett ynka spår! Broder Red top´s Eminem kan från och med nu titulera sig SVCH SUVCH FINUCH efter att han fick cert och blev BIR och BIS-3 på Ålands taxklubb Grattis Rosa och Elvis! Kort kommer starx på de bägge bröderna!

Red top´s Isotop har också varit på valpshow i Norge där han blev BIR, BIG-2. Grattis och Heja norge! Här väntas också kort.

5/6 fick Milla vanilla sina små tass-valpar! 6 stycken valpar varav 5 stycken är svarta med röda tecken! 2 hanar är svarta med röda tecken och 1 hane är röd, De 3 tikarna är svarta med röda tecken!

millavalp

V 18 2007

Söndag 6/5: I dag har vi varit på taxklubbens utställning i Jälla och det blev en massa strålande resultat; BIS-valp, BIS-veteran, BIS-2!. Lilla Red top´s Iriz debuterade i valpklass och blev BIR och BIS valp!! Världens största GRATTIS till hela familjen Brunn! Tant Cigrid, Red top´s Creme Fraiche, var med i veteranklass, hon fick CK och blev BIS-veteran, i bästa tik klass blev hon tvåa. Så har även Red top´s Halleluja, Hanna, debuterat och detta med en alldeles trivsam start med BIR och senare BIS-2!! Domare denna strålande dag var Ann Carlström.

Familjen Brunn

Bild ovan: Familjen Brunn och Red top's Iriz.

Hanna 6maj

Bild ovan: Red top's Halleluja.

Tisdag 1/5: Äntligen har Red top´s Halleluja, Hanna, fått en alldeles egen sida. Kika in hos henne! Fiffi har fått 6 stycken fina små valpar hos kennel Y-stammens, kika in i valplådan!

Jag fick en sådan fartig bild av Redtop's Gift of Gold "Gåva", som bor i Bergen hos Connie Pettersson, i kennel Petlan.

Valpar


V 16 2007

Söndag 15/4: Efter en trevlig och lyckad resa till Finland över påsken så hoppas vi på nya små Redtoppare till sommaren! Kika in på valpsidan för mer information. Arbetet med att få upp "tidigare kullar" på hemsidan har även börjat ta fart. Detta blir ett pågående projekt som väntas dra ut på tiden, som allt annat här. :(


V 13 2007

Söndag 1/4: Oj, oj nu var det ett tag sedan som alla valpar flyttade hemifrån men här kommer en liten presentation av alla fina familjer! All lycka i framtiden önskar vi er!

Valpar

Red top´s Inez har flyttat till Anki Holmkvist i Gävle. Här delar hon matte med korthårstaxen Bjarne och stövaren Smulan och så vännen Rosita.

 

Valpar

Red top´s Iriz"Ziri" bor nästan granne med oss här i Uppsala hos familjen Brunn. Här bor Ziri med två stycken andra långhårstaxar; Nettan och Qvittra.

 

Valpar

Red top´s Ingela " Belsi" bor med husse och matte Louise Reinholdsson uppe i Östersund. Matte har lovat att sticka en tröja om det blir för kallt!

Måndag 26/3: Idag har det varit en soglig dag, SUVCH Red top´s Bless you, Godis, har fått somna in för gott. Hon blev nästan fjorton år gammal denna pigga och envisa taxkvinna. Det blir tomt när stora personligheter lämnar livet.....mina tankar är hos dig Edita min vän.

Godis

V 6 2007

Söndag 11/2: Valpsidan är uppdaterad med nya bilder! Idag har Yllets första tassvalp lämnat hemmet; Red top´s Isotop har flyttat till familjen Berge i Tönnsberg, Norge. Vi önskar er och Isotopen all lycka i framtiden!

Valpar

Bild: Isotop med sin nya matte, Linn Berge.

Lördag 10/2: Jösses vilken dag! det enda som är tråkigt är att jag inte kunde vara där...Dubbelt GRATTIS till SVCH SUVCH Red top´s Golden goal, Guiness, Martina och Siw. Den 4/2 blev Guiness BIR och BIS-4 på Taxklubbsutställningen i Kil, domare: Bo Wallin. Nu idag blev Guiness BIR och BIS-3 på Taxlkubben i Gnesta. Domare var Pauliina Sjöholm. Snyggt gjort kennel Yxtanejden!!

SVCH SUVCH Red top´s Fifty fifty, Fiffi, fick CK och var 2:a bästa tik, bra där Hultin och Y-stammens kennel.

Lilla Red top´s Habibi blev BIR och BIS-2 av alla valparna! Heja Mats och Susanne och alla på Klockarbol´s kennel!

Guiness

Bild: Guiness (foto: Siv Lagerbäck


V 5 2007

Söndag 4/2: Idag har vi försökt att ställa upp valparna, se bilderna på valpsidan. Det tog ett tag och mycket tålamod att få de små raringarna att stå stilla. Resultatet blev sisådär....


V 4 2007

Söndag 22/1:
Nya valpbilder.


V 3 2007

Valpar

Söndag 14/1: Nu finns det nya bilder på Yllets små valpar, kika in på valpsidan! Allan har uppdaterat sin sida med en bild där han visar hur smutsig man blir av att gömma ben.

 


V 2 2007

Söndag 7/1: Idag har vi fotat lite på våra hundar så nu finns det nya bilder på Timmy och så har vi 3 veckors bilder av Ylles valpar. Det finns en tik till salu!


V 1 2007

Måndag 1/1: GOTT NYTT ÅR!

Äntligen så kan man kika på Ylles gulliga valpar på valpsidan. Det finns 2 tikar till salu!

Några dagar före jul så fick jag en särdeles fin juklapp av Marie Jacobsson och SUVCH Red top´s Goldie Hawn; Goldie blev nämligen dubbelchampion! Grattis, grattis!