Nyheter 2006 2011, 2010, 2009, 2008, 2007


V 50 2006

Torsdag 14/12: Äntligen har lilla Yllet fått valpar! Det blev 1 hane och 4 tikar! I morgon kommer det bilder och mera information om de små!


V 44 2006

Söndag 5/11: Ett lite sent GRATTIS till Red top´s Goldie Hawn som har blivit SUVCH! Snyggt jobbat Marie och Goldie, jag är mäkta stolt! Även "Astor", Red top´s Fire fighter, har visat framtassarna genom att klara anlagsklassen på spår. Ni är så duktiga med Astor hela familjen Mattisson.

 

Dessutom har Redtop's Face the future, "Timmy", har fått en egen sida under rubriken mina hundar.


V 42 2006

Söndag 22/10: Vi väntar förhoppningsvis småttingar, både röda och svarta!!! Det är SVCH SUVCH DKUCH Redtop's Gyllene tider som parats med Örnbergets Pajazzo, och valpkullen väntas komma den 13:e december. Kika in på valpsidan för alla detaljer.


V 37 2006

Söndag 17/9: Uppdateringarna på hemsidan låter tyvärr vänta på sig. Skolan är i full gång just nu och tar upp det mesta av min vakna tid. Något nytt är att jag numera kan svara på de inlägg som skrivs i gästboken. Idag hann vi (jag och kameramannen) med att fota lite på valparna vilket resulterade i dessa två kort. Första kortet är på Hypotenusa, och andra på HAlleluja.


V 34 2006

Söndag 27/8: Nu har jag äntligen uppdaterat mina hundar så att alla länkar fungerar på deras sidor!

Webmaster

 

Lördag 26/8: Uppdateringarna låter sig dröja på grund av att husse/webmaster samt Milla vanilla mer än gärna passar på att slöa så fort chansen bjuds!


V 33 2006

WOW!!!! Vilken vecka! Denna vecka har inneburit 5 dubbelchampions och en SUVCH!

Jag vill ge en BAMSEKRAM till alla mina vänner som har jobbat så med era hundar i såväl skog och mark som i utställningsringen. TACK!!

SVCH SUVCH FINUCH Red top´s Creme fraiche

SVCH SUVCH Red top´s Golden goal

SVCH SUVCH DKUCH Red top´s Gyllene tider

SVCH SUVCH Red top´s Fifty fifty

SVCH SUVCH NUCH Opalina´s Milla vanilla

SUVCH Red top´s Egoist

 

Söndag 20/8 : Internationell utställning i Nyköping!

SUVCH Red top´s Egoist: cacib, BIM!

SVCH Red top´s Fifty fifty: cert, cacib 2a bästa tik! Nu är hon SUVCH också! Grattis till mig och Yvonne Hultin, Y-stammens kennel.

Red top´s Face the future: cert, cacib BIM! Nu är Timmy fullcertad och vi skall kämpa på i skogen ett tag.

 

Lördag 19/8 : Internationell utställning i Norrköping!

Red top´s Egoist : cert, cacib, BIR Från och med nu är Egon SUVCH. Garttis Susanne och Mats på Klockarbol´s kennel! Nu saknas det bara 2 ÖKL ettor ; )

SVCH Red top´s Golden goal: cert, cacib 2a bästa hane! Nu är Guiness SUVCH också. Grattis till alla i fam. Lagerbäck, Yxtanejdens kennel. Heja Biscaya som ocså blev SUVCH idag.

Red top´s Face the future: cert 3a bästa hane

SVCH Red top´s Gyllene tider : cert! Lilla Yllet är numera SVCH SUVCH DKCH.

 

Fredag 18/8 : Mera spårprov!

Cigrid fick sin 3e etta i öppen klass och blev härmed viltspårchampion, 42p! inte så illa av en dam på tio år!

Ylle fick också sin 3e etta i ÖKL och blev även hon Svensk vitspårchampion.

Milla var inte sämre hon, 42p och en 1a i ÖKL som gav även henne titeln SVCH!

Timmy, Timmy spräckte alla ettor med att spåra sig till 14p och sedan jaga rådjur som gick i spåret. Han fick en klar nolla! Nåväl ingen var gladare än jag som fick 3 nya SVCH titlar denna dag!!

Domare : Ola Lagerbäck

 

Tosdag 17/8 : Spårprov! Idag klarade Red top´s Egoist sin etta i öppenklass, så klart med stil 42p! Ylle klarade också sin andra 1a i öppen klass. Domare var Marianne Fredriksson.


V 32 2006

Söndag 13/8: Idag var det taxklubbsutställning i Sala. Här debuterade Red top´s Fire fighter, Astor, för första gången i officiell klass. Astor vann Öppenklassen med CK och slutade som 2a bästa hane. Ett stort GRATTIS till hela familjen Mattisson i Näsviken. Nu väntar vi bara på det lilla spåret ;-)

 

SVCH SUVCH NUCH Opalina´s Milla vanilla var också med till Sala och hon blev BIR och BIS-3!


V 30 2006

Söndag 30/7: Denna helg har varit helt fantastisk inte bara för oss redtoppare utan även för Marie Selanders afghan:CH Jaghanatas Yggdrasil som blev BIS på tammsvik i Lördags, det största grattis till er, Marie och Janne!

Marie Jacobssons Goldie, Red top´s Goldie Hawn, fick cert, BIR och BIS-3 på taxklubben i Värmland! Snyggt Marie och Goldie! Dömde gjorde Ulf Wall.(Bild är på väg.)

Mitt lilla Ylle, Red top´s Gyllene tider, har varit i Danmark på Bröndbyutställningen med Yvonne Hansén, kennel Nuits. Det gick bra för Yllet som fick cert, CACIB och BIM! Tack Yvonne för att du tog med dig Yllet! Jag vill även gratta dig för dina framgångar där.

 

Timmy

Äntligen har jag tagit en BIS-bild på Timmy, Red top´s Face the future.


V 29 2006

Lördag 22/7: Milla Vanilla fick CACIB och blev 2a bästa tik i dag på SKKs utställning i Lövudden. Nu är valparnas sida uppdaterad med valparna i helkroppsfigur, detta var inte det lättaste! De var bara stilla i några sekunder så det gällde att fotografen var snabb.


V 27 2006

Lördag 8/7: Red top´s Face the future, Timmy, har nu debuterat på utställning. Vi var på Taxklubbens utställning i Leksand med Ylle och Timmy. Ylle fick cert och blev 2a bästa tik idag. Timmy tog i ordentligt på sin första officiella show genom att ta cert, BIR och slutligen BIS!! Rasen dömdes av Ann Carlström och BISet dömdes av Kjell Lindström. Valpsidan Är uppdaterad!

Onsdag 5/7: Spårprov i Malmköping! + 28 grader och en stekhet sol. Milla, Ylle och Cigrid startade i öppenklass och alla tre klarade sina ettor, vädret till trots. Timmy startade i anlagklass och han gick som ett tåg i spåret vilket resulterade i 42p och HP! Dömde gjorde Ola Lagerbäck.

 


V 26 2006

Söndag 2/7: I dag åkte SUVCH Opalina´s Milla vanilla till Trondheim i Norge med Rose-Marie Åström, Rosa. Med sig från Norge fick Milla cert, cacib och så blev hon BIR! Resesällskap var Hoerkaers Hattrick som också fick cert, cacib och blev BIM. Grattis Rick! Dömde gjorde Bertil Lundgren. Ett stort TACK till Rosa som visade fram Milla till framgångarna i Norge.

 


V 25 2006

Söndag 25/6: Nya bilder på valparna. Kika under valpsidan.


V 24 2006

Söndag 18/6: Idag har "Timmy", Red top´s Face the future, flyttat tillbaka till Redtopparna. Tanken är att han ska bo här ett tag framöver.

Timmy

Timmy

Lördag 17/6: Ylle, Redtops Gyllene tider fick idag cert, cacib och blev BIR på SKK int. i Avesta! Domare i det soliga sommarvädret var Ulf Wall.


V 23 2006

Söndag 11/6: Guiness,SVCH Red top´s Golden goal, som bor på Yxtanejdens kennel, fick idag sitt fjärde cert på taxklubbens utställning i Linköping, dömde gjorde Anette Edlander. Ni är så duktiga Martina och Siw! Vill även gratulera till övriga fina resultat på era hundar.

Lördag 10/6: Idag har Redtop's Goldie Hawn och Marie Jacobbson, kennel Bussahagen, tagit sitt tredje cert på en taxklubbsutställning. Dömde gjorde Marita Krants. Stort grattis! På hemsidan har dessutom problemet med försvunna scrollningsmöjligheter blivit löst. Tack Susanne för observationen!

Tisdag 6/6: Sveriges nationaldag och hemsidan har tagit några utseendemässigt stora kliv framåt. Bl. a. har nyhetssidan gjorts om och blivit "poppigare" med en bild på ylle i bakgrunden. Lättöverskådlig kalenderinformation i tydliga färger gör det lätt att bläddra tillbaks bland tidigare nyheter. Dessutom har kontaktformuläret blivit funktionellt, så tveka nu inte att höra av dig! Ytterligare en makeover har gjorts under mina hundar, där det tidigare systemet med flashfilmer för att visa hundarna bytts ut mot mer traditionell html-kod. Fler bilder på hundarna, som går att förstora upp till stora, fina kort, och beskrivande text finns numera som standard på alla doggarna. Just stora, beskrivande kort känns som en nödvändighet när man har en hemsidekreatör med tillgång till en rolig digital systemkamera.

 


V 22 2006

Söndag 4/6: SU(v)CH FINUCH Red top´s Enigma slog till igen. Denna gång blev "Nigge" BIR och BIS-3 på hemmaplan! Dömde gjorde Bo Wallin och det var Ålands taxklubb som arrangerade utställningen. Snyggt jobbat Anita och ett jättestort grattis från oss! Tryck på kortet för att förstora det.

Enigma

Foto: familjen Johansson

Torsdag 1/6: Idag föddes det sju små Redtoppare, 5 flickor och 2 hanar! Fiffi är en så stolt och duktig nybliven mamma! Mer information och foton kommer fortlöpande att finnas på valpsidan.

 


V 18 2006

Söndag 7/5: Idag fick min lilla Milla vanilla cert, BIM och så blev hon svensk utställningschampion! Utställningen var i Jälla och arrangerades av Upplands taxklubb, dömde gjorde Chatarina Linde-Forsberg.

Måndag 1/5: Hemsidan är på gång. Det finns en hel del kvar att göra, men nu finns det någonting för folk att kika på i alla fall. Kreatören bakom detta pyssel försöker i bästa möjliga mån att hinna med hemsideskapanade mellan jobb och andra intressen. Som alltid kommer det finnas en del trasiga länkar, litet utbud av sevärdigheter m.m., men jag lovar att detta snabbt kommer att fyllas på. Vill du hitta tillbaks till hemsidan lättare kan du alltid lägga in den under favoriter genom att trycka här.