Mina hundar

Kennel Redtops är en kennel i liten skala. För närvarande bor endast tre hundar hemma.

Klicka på bilderna för att se mera bilder och läsa om respektive hund. Samägda hundar kommer uppdateras med egna sidor inom kort.

ylle

 

SVCH INTUCH NORDUCH SUVCH DKUCH FINUCH

Red top's Gyllene Tider "Ylle"

 

Minstingen i familjen är en mild och vän liten älva. Yllet är vansinnigt förtjust i sin matte och skulle gärna umgås med mig hela dagarna om det bara gick. Hon är den enda i huset som är morgonpigg, tyvärr...

 

 

louie

 

Redtop's Lillebror "Louie"

 

Äntligen har jag tid med en egen valp! Det har inte funnits en hane i huset på nästan 7 år, så nu är det på tiden. Louie är framåt och gillar när det händer saker.

 

 

 

 

hanna

 

Redtop's Halleluja "Hanna"

 

Hanna är nog den mjukaste och lugnaste av alla våra taxar, en riktig drömmare som alltid gillar att mysa i soffan. Hannas karriär har krockat med min men vi ska sätta fart så snart pälsen är tillbaka efter valparna.

 

 

 

 

 


 

Samägda hundar

Följande hundar samäger jag. Vi har valt att bara ha ett fåtal hundar hemma så att alla får leva ett "vanligt" familjeliv.

 

hanna

 

SVCH INTUCH SUVCH FINUCH

Red top's Fifty fifty "Fiffi"

Fiffi deläger jag med Yvonne Hultin, Y-stammens kennel. Vi fick helt enkelt dela fifty fifty då vi båda ville ha samma tik i kullen. Fiffi bor hemma hos Yvonne i Ljunga, Gnesta.

 

 

 

 

hanna

 

SUVCH

Redtop's Iriz "Ziri"

 

Ziran bor bara ett par stenkast från oss i Uppsala hemma hos familjen Brunn tillsammans med syrran Red top's Krummelur "Maja" och Klockarbol´s Vienetta. Ziran är bekväm av sig men gillar utmaningar i spårskogen. Brunns har själva meriterat Ziran hela vägen till champion!

 

 

hanna

 

Redtop's Inez "Inez"

 

Inez är en tuff och framåt taxfröken som älskar att jobba, gärna med spår. Tråkiga landsvägspromenader är inget för Inez om det inte springer en hare framför. Inez bor nu i Gävle hemma hos Matilda Svensk med familj.

 

 

 

 

hanna

 

Redtop's Krummelur "Maja"

 

Maja är en mjuk och ganska sprallig taxflicka. En härlig tik med långa linjer och mycket päls. Hon står på tillväxt hemma hos familjen Brunn.

 

 

 

 

hanna

 

Redtop's Jamåduleva "Tindra"

Tindra är min systers 40-års present, så egentligen äger jag ingen del alls av henne...tanken är i alla fall att hon ska få en kull här så småningom. Först ska det meriteras både i skog och i ring.